ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Φτιάξε δωρεάν και εύκολα Blogs, Sites και E-Shops !!! Στα Ελληνικά!!!

Posted by oxy on

Webnode, κάνε και εσύ το δικό σου blog εύκολα και δωρεάν
Η Webnode είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστολογίων. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι ότι υποστηρίζει πλέον τα Ελληνικά....
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας σελίδα στο διαδίκτυο είτε θα πληρώσετε για τη φιλοξενία και το όνομα, είτε θα κάνετε μια εγγραφή σε εταιρίες όπως η Webnode και θαδώσετε το δικό σας στίγμα στο διαδίκτυο.
Η Webnode είναι μια καλή επιλογή για τη σελίδα σας αφού σας παρέχει μια πλατφόρμα δημιουργίας blog με υποστήριξη στα ελληνικά και χωρίς να απαιτεί από εσάς να γνωρίζετε html ή php.
Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία αλλά είτε δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις προγραμματισμού, είτε θέλουν να αποφύγουν τα μεγάλα έξοδα. Αν θέλετε πάντως να επεξεργαστείτε τον κώδικα της σελίδας σας μπορείτε να το κάνετε και αυτό.
Μέσω της Webnode μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές ιστοσελίδες, blog, forum, εταιρική σελίδα, web radio, e-shop, κ.ο.κ. Μάλιστα, ο αριθμός ιστοσελίδων που μπορείτε να φτιάξετε με ένα μόνο λογαριασμό είναι απεριόριστος!
Στη βασική τους έκδοση τα πάντα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερο χώρο, traffic, και εργαλεία επεξεργασίας αν προχωρήσετε σε αγορά κάποιου εκ των προσφερόμενων πακέτων.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας και να δείτε εντελώς δωρεάν αν έχετε απήχηση στους χρήστες.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το e-mail σας, το όνομα της σελίδας σας, και αφού επιλέξετε το template η ιστοσελίδα σας θα έχει άμεσα ανέβει στο Internet!
Επίσης, πέρα από τα εργαλεία ιστοσελίδων, έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε ή να μεταφέρετε (δωρεάν) το δικό σας domain name, καθώς και να διαφημιστείτε στο Google μέσω Webnode (υπηρεσία Google Adwords).
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μετρά πάνω από 4,000 νέες ιστοσελίδες κάθε μήνα, παρέχοντας μάλιστα υποστήριξη στη γλώσσα μας μέσω του Support Center τους!

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...