ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ FANS ΤΩΝ GAMES!!! Lost Planet 3 - Game Report !!!

Posted by oxy on

Lost Planet 3 - Game Report

Μετά την επιτυχία του Devil May Cry, η Capcom ανέθεσε εκ νέου σε εξωτερικό δυτικό studio την ανάπτυξη ακόμη ενός sequel γνωστού της franchise,......
του Lost Planet. Ο κλήρος έπεσε στην Spark Unlimited, η οποία ανέλαβε την δημιουργία του Lost Planet 3, που είναι ουσιαστικά το prequel της ιστορίας που γνωρίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στόχος της Capcom είναι να συνεχίσει να επενδύει στην εν λόγω σειρά, προσπερνώντας την μέτρια εμπορική απόδοση του Lost Planet 2.

ΣΕ ΠΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Η ιστορία του Lost Planet 3, εκτυλίσσεται στις πρώιμες ημέρες της αποίκισης του πλανήτη E.D.N III, με πρωταγωνιστή τον Jim Peyton, έναν από τους πρώτους αποικιστές-μεταλλωρύχους, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της NEVEC στέλνοντας πίσω τα πολύτιμα ορυκτά στη Γη, βοηθώντας έτσι την οικογένεια του που τον περιμένει εκεί.

Το τοπίο θυμίζει αυτό που συναντήσαμε στην αρχή του πρώτου τίτλου, με το χιόνι και τις παγωμένες ανεμοθύελλες να κατακλύζουν την οθόνη. Βασικό εμπόδιο στην αρχή θα αποτελέσουν τα γνωστά Akrid, τα οποία θα πρέπει να ξεπαστρέψεις είτε πεζός είτε με κάποιο Mech. H διαφορά των Mech με αυτά των προηγούμενων τίτλων, εντοπίζεται στο ότι πρόκειται για παλιότερα μοντέλα και δεν έχουν δυνατά όπλα και επιθετικούς μηχανισμούς, αλλά περιορίζονται στο melee fighting.

Το παιχνίδι υιοθετεί έναν τύπο open-world, καθώς η ελεύθερη περιήγηση στην βάση Coronis, εν μέσω των αποστολών, βρίθει από NPC’s με τους οποίους μιλάς, κάνεις συναλλαγές και αναλαμβάνεις side-quests, ενώ εκτός της βάσης ο τόπος είναι γεμάτος από ακριδοειδή κάθε τύπου και μεγέθους. Τα quests παρότι τυπικά, είναι όμορφα σκηνοθετημένα όπως και το σύνολο των cutscenes, και έτσι διατηρείται το ενδιαφέρον καθώς ξετυλίγεται η κύρια ιστορία του παιχνιδιού.


ICED SPACE
Το Lost Planet 3 είναι μακράν το πιο σκοτεινό στη σειρά, αφού υπάρχουν στιγμές που πιάνεις τον εαυτό σου να νομίζει ότι παίζει κάποιο survival horror, ή ακόμη πιο στοχευόμενα, κάποιο spin-off του Dead Space. Οι μάχες είναι έντονες, με ίσως λιγότερο διασκεδαστικό κομμάτι αυτό των Mechs, όπου τα συνεχόμενα Quick Time Events μπορεί να σε εκνευρίσουν, όπως και μερικές αστοχίες στο animation. Συνολικά όμως είναι ένα τίμιο shooter άνω του μετρίου, με εξαιρετικό storyline, όμορφη σκηνοθεσία και ενδιαφέροντες χαρακτήρες και παρότι είναι διαφορετικό, διατηρεί τους δεσμούς του με το ύφος της σειράς.

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...