Gravity Rush: Ανακοινώθηκε το sequel !!!

Posted by oxy on



H Kat επιστρέφει σε νέες περιπέτειες.....
Είναι γεγονός πως στο PlayStation Vita μέχρι στιγμής έχουμε δει ελάχιστες ποιοτικές δημιουργίες.

Μερικές από αυτές είναι το Uncharted: Golden Abyss, το Persona 4: Golden, το Soul Sacrifice και φυσικά το Gravity Rush. To τελευταίο κυκλοφόρησε πέρυσι αποσπώντας θετικές κριτικές, ενώ κινήθηκε αρκετά καλά και στο εμπορικό κομμάτι πουλώντας περισσότερα από 300.000 αντίτυπα (ο αριθμός αυτός κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικός για τα δεδομένα του PS Vita).

Στο Tokyo Game Show που λαμβάνει χώρα από τις 19 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο της Ιαπωνίας ανακοινώθηκε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στο PS Vita το sequel του Gravity Rush και δόθηκε παράλληλα στην δημοσιότητα το σχετικό teaser τρέιλερ. Δείτε το:


Μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας είναι πραγματικά ελάχιστες και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κεντρική πρωταγωνίστρια θα είναι για ακόμη μια φορά η Kat.

Το sequel του Gravity Rush αναπτύσσεται από την Team Gravity, ένα παράρτημα της Sony Japan Studio, ενώ υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Keiichiro Toyama. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Gravity Rush διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus.

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...