Νέα και Δωρεάν Apps για Android, iOS, Windows Phone!!!

Posted by oxy on



Η εβδομαδιαία στήλη με τα τρία top 5 των Δωρεάν εφαρμογών που μας κίνησαν το ενδιαφέρον.....

Πάμε κατευθείαν στις παρουσιάσεις. (κλικ στους τίτλους για απευθείας μεταφορά στο App Store)


Top 5 Free Android Apps

No. 1: Γεωγραφία Κουίζ Ελλάδα

Ο Έλληνας developer Γιώργος Πετρόπουλος έφτιαξε μια πολύ ωραία εφαρμογή με την οποία μπορούμε και να διασκεδάσουμε αλλά και να βελτιώσουμε τις γεωγραφικές μας γνώσεις. Μέγεθος εφαρμογής 4.3mb, έκδοση Android 2.2 ή νεότερη.

No. 2: Εορτολόγιο Αργίες


Άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα και αξιοσημείωτη εφαρμογή του Γιώργου Πετρόπουλου για τα τηλέφωνά σας ή τα tablet σας. Πέραν των καθιερωμένων εορτών και των αργιών που σας εμφανίζει, μπορείτε να βλέπετε και τις εορτές των επαφών σας. Το μέγεθός της είναι μόλις 625kB! Θα χρειαστείτε έκδοση Android 2.2 ή νεότερη.

No. 3: Greek Tolls


Μία πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή από τον Αντώνη Μπαλασά για όσους ταξιδεύουν. Δείτε και υπολογίστε τα έξοδα των διοδίων για κάθε σας ταξίδι. Μέγεθος 1.7mb, έκδοση Android 2.2 ή νεότερη.

No. 4: Greek Live Tv Free


Παρακολουθήστε τηλεόραση από την Android συσκευή σας. Η εφαρμογή αναβαθμίζει καθημερινά την λίστα των τηλεοπτικών σταθμών. Δεν περιέχει όλα τα ελληνικά κανάλια, αλλά είναι μια καλή προσπάθεια. Μέγεθος 5.1mb, έκδοση Android 2.1 ή νεότερη.

No. 5: Χρυσή Ευκαιρία


Δείτε δωρεάν χιλιάδες αγγελίες. Η πολυβραβευμένη εφαρμογή αναβαθμίστηκε και είναι διαθέσιμη και για την Android συσκευή σας. Μέγεθος 1.6mb, έκδοση Android 2.2 ή νεότερη.


Top 5 Free iOS Apps


No. 1: Dots: A Game About Connecting

Πολύ ωραίο δωρεάν παιχνιδάκι. Νο. 1 σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο κανόνας είναι απλός, συνδέστε όσο περισσότερες τελείες ιδίου χρώματος σε 60''. Μέγεθος 7.3mb, έκδοση iOS 5.0 ή νεότερη.

No. 2: Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal



Φτιάξτε ένα πρόγραμμα διατροφής, λάβετε συμβουλές γυμναστκής και δείτε αναλυτικά το πόσες θερμίδες περιέχει το κάθε σας γεύμα. Μέγεθος 30.1mb, έκδοση iOS 5.0 ή νεότερη.

No. 3: Groupon


Διαθέσιμη πλέον και στην ελληνική γλώσσα η εφαρμογή που μας ενημερώνει για όλες τις προσφορές της αγοράς από 500+ πόλεις του κόσμου. Μέγεθος 30.9mb, έκδοση iOS 5.0 ή νεότερη.


No. 4: Level Money


Ο καθημερινός σας σύμβουλος και λογιστής. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και ελέγξτε το πόσα χρήματα ξοδεύετε. Μέγεθος 7.1mb, έκδοση iOS 7.0 ή νεότερη.



Must have εφαρμογή με βελτιωμέμη νέα έκδοση που σκανάρει QR κώδικες, bar-codes, διευθύνσεις URL και μετατρέπει γρήγορα σε "pdf" αρχεία όποιες πληροφορίες θελήσετε. Μέγεθος 30.5mb, έκδοση iOS 5.0 ή νεότερη. 


Top 5 Free Windows Phone Apps


No. 1: Bing Weather


Δείτε τον καιρό μέσω της αξιόπιστης εφαρμογής του Bing και ενημερωθείτε με πολύ όμορφα γραφικά, εικόνες και χάρτες. Μέγεθος 8mb, για Windows Phone 8.

No. 2: Songza


Εξαιρετική εφαρμογή που σας προσφέρει επιλογές μουσικής για κάθε διάθεση. Αναζητήστε και ακούστε χιλιάδες προτάσεις μουσικής από άπειρες playlists. Ακόμα, διαμοιράστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε Facebook, Twiter ή αποθηκεύστε online τις επιλογές σας και ακούστε τες όποια στιμγή θελήσετε. Μέγεθος 3mb, Windows Phone 8.

No. 3: StopWatch


Χρονόμετρο με εκπληκτική ακρίβεια και επιλογές αντίστροφης μέτρησης και φωνητικών ενημερώσεων σε ένα όμορφο περιβάλλον με πληθώρα θεματικών επιλογών. Μέγεθος 4mb, Windows Phone 7.5, 8.

No. 4: Period Tracker



Πολύ καλή εφαρμογή που μας επιτρέπει να υπολογίσουμε σωστά τις ημέρες περιόδου. Ακόμα, ενημέρωση για διάφορα συμπτώματα, αλλά και καταγραφή βάρους, διάθεσης και θερμοκρασίας. Μέγεθος 3mb, Windows Phone 7.5, 8.

No. 5: ConnectivityShortcuts


Πολύ χρηστική εφαρμογή που μας επιτρέπει να φτιάξουμε συντομεύσεις γρήγορης σύνδεσης και να τις τοποθετήσουμε ακόμα και στην startscreen. Μέγεθος 1mb, Windows Phone 7.5, 8.
dwrean.net

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...