Νέα iPhone 4,7 και 5,5 ιντσών με κυρτή οθόνη, μέσα στο 2014

Posted by oxy on

Σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ από την Ταϊπέι, ο Tim Culpan του Bloomberg αποκαλύπτει την πρόθεση της Apple.....
 να κυκλοφορήσει ένα iPhone στις 4,7 ίντσες και άλλο ένα στις 5,5 ίντσες, μέσα στο 2014. Ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρει ως πηγή του "πρόσωπο που έχει σχέση με το θέμα".
Στο The Gang γράφαμε ήδη από τον περασμένο Ιούνιο για την πιθανή κυκλοφορία δύο μεγάλων iPhone μέχρι την άνοιξη του 2014 και η αλήθεια είναι ότι δεν μας εκπλήσσει η αποκλειστικότητα του Culpan.
Εξάλλου, ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Apple απέναντι στη μόδα "bigger is better" που επιβάλλουν οι κατασκευαστές Android smartphones είναι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Φυσικά, θα το κάνει, ως συνήθως, με τον τρόπο της...



Οι κυρτές οθόνες που αναμένεται να χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα iPhone -άλλη μια "πρωτοπορία" του Android σύμπαντος- δεν θα έχουν τόσο μεγάλη καμπύλη όσο στο LG G Flex, αλλά μια πιο ήπια κούρμπα που θα διαφημιστεί από το Cupertino ως "ανατομικό design".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, αυτήν την εποχή η Apple αναπτύσσει και αισθητήρες αφής νέας τεχνολογίας, οι οποίοι θα αντιλαμβάνονται την ένταση της πίεσης που ασκείται επάνω τους και θα αντιδρούν διαφορετικά. Πάντως δεν προβλέπεται να είναι έτοιμοι προς χρήση αυτοί οι αισθητήρες στα επερχόμενα "μεγάλα iPhone".

*Οι photos αυτού του άρθρου αποτελούν concept art κάποιου ευφάνταστου designer και πιθανότατα δεν έχουν σχέση με το τελικό προϊόν.
thegang.gr

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...